fbpx
0.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘTeatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru...

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

Publicat în

spot_img
spot_img

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii” au avut parte de o activitate socio-culturală. Activitatea a reprezentat punerea în scenă a unei piese de teatru împreună cu reprezentanți ai Teatrului Municipal Baia Mare și actori amatori.

Totodată, în cadrul activității, a fost realizat și un workshop pe partea de igienă dentară, realizată de un tehnician dentar. Astfel, beneficiarii proiectului s-au putut bucura, dar și acumula anumite informații prin metode non-formale. Tema scenetei a fost bine aleasă pentru a reliefa posibilitatea fiecăruia de a se reintegra în societate și de a trece peste dependențele și adicțiile pe care le au. Feedback-ul beneficiarilor a fost unul deosebit, aceștia menționând faptul că a fost o activitate inovativă pentru ei, dorindu-și și pe viitor să participe la astfel de reprezentanții.

“Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependențe și adicții” este un proiect implementat de Municipiul Baia Mare prin Direcția de Asistență Socială, scopul fiind dezvoltarea serviciilor inovative la nivelul Municipiului Baia Mare, servicii care să reducă numărul de persoane consumatoare de droguri și substanțe halucinogene, oferindu-le suport în lupta cu adicțiile și susținere pe perioada de reintegrare în familie și societate.

“Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Capital Uman 2014-2020”.

Date de contact: telefon – 0733.404.149, adresa e-mail: das.proiecte@baiamare.ro.

Andrei Buda

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel