fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALAglomerație la vămile din vestul țării | Timpii de așteptare depășesc două...

Aglomerație la vămile din vestul țării | Timpii de așteptare depășesc două ore

Publicat în

spot_img
spot_img

Punctele de Trecere a Frontierei din vestul ţării sunt aglomerate, joi dimineaţă, pe sensul de ieşire din ţară spre Ungaria. Cel mai mult se aşteaptă la punctul de trecere a frontierei Nădlac II în judeţul Arad – 90 de minute şi la Borş II în judeţul Bihor – 110 minute, potrivit aplicaţieiTrafic Online a Poliţiei de Frontieră.

La punctele de trecere a frontierei din vestul ţării, pe sensul de ieşire din România, s-au format coloane de autoturisme, spre Ungaria. La Cenad, în judeţul Timiş, timpul de aşteptare este de 60 de minute. Punctul  de trecere este deschis doar pentru autovehicule cu greutate de până la 7,5 tone.

În judeţul Arad, la vama Nădlac, autoturismele aşteaptă mai bine de o oră pentru formalităţi la ieşirea din ţară. La Nădlac II timpul de aşteptare depășește două ore, în condiţiile în care, conform aplicaţiei Poliţiei de Frontieră, la ieşirea din ţară sunt deschise opt artere rutiere. 

La vama Turnu autoturismele aşteaptă 50 de minute. Aglomeraţie este şi la ieşirea spre Ungaria în judeţul Bihor. La punctul de trecere a frontierei Borş autoturismele aşteaptă 80 de minute, iar la Borş II se înregistrează cel mai mare timp de aşteptare pentru realizarea formalităţilor vamale pentru autoturisme, respectiv 110 minute.

În ceea ce priveşte camioanele, pe sensul de intrare în ţară la Nădlac II se aşteaptă 90 de minute, la Calafat timpul de aşteptare este de 250 de minute, la Negru Vodă – 360 minute, Albiţa – 260 minute, Siret – 120 minute.

Pe sensul de ieşire, la Petea camioanele aşteaptă 270 minute, la Borş şi Borş II – 90 minute, la Nădlac II – 90 minute.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

Cum prezintă presa maghiară apropiată puterii protestele masive la adresa lui Viktor Orbán

Presa maghiară afiliată puterii a prezentat protestele masive anti-Orbán de la Budapesta ca fiind o ”manifestație pentru protecția copiilor”. Aceasta recunoaște însă că sute de manifestanți ”s-au îmbrâncit cu poliția” la sediul Fidesz.