fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVZi de foc pentru salvamontiștii români

Zi de foc pentru salvamontiștii români

Publicat în

spot_img
spot_img

În ultimele 24 de ore zeci de apeluri au fost înregistrate la Dispeceratul Național Salvamont prin care s-a cerut intervenția de urgență a salvatorilor montani în mai multe zone ale țării.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 46 de persoane. Dintre acestea 17 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital și o persoană a fost predată elicopterului SMURD pentru a fi transportată la spital.

S-au primit și 19 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile”, au transmis reprezentanții Salvamont.

Potrivit acestora, în cursul zilei de 26 decembrie și în noaptea de 26 / 27 decembrie au fost înregistrate 43 de apeluri prin care s-a cerut intervenția salvatorilor montani după cum urmează: 10 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 9 apeluri pentru Salvamont Predeal, 5 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov, 5 apeluri pentru Salvamont Maramureș, 4 apeluri pentru Salvamont Voineasa, 3 apeluri pentru Salvamont Mureș, 2 apeluri pentru Salvamont Gorj, 2 apeluri pentru Salvamont Suceava, 1 apel pentru Salvamont Sibiu, 1 apel pentru Salvamont Caraș-Severin Muntele Mic, 1 apel pentru Salvamont Brezoi.

Salvamont România îndeamnă la prudență și responsabilitate în derularea activităților montane.

Sursă foto: Salvamont România

Răzvan Idvorean

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

Patronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.