fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVZeci de pasageri care urmau să zboare de la Braşov spre Dortmund...

Zeci de pasageri care urmau să zboare de la Braşov spre Dortmund au rămas în aeroport, după ce Wizz Air a schimbat aeronava

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste 40 de pasageri care urmau să zboare cu Wizz Air, de la Braşov spre Dortmund, au rămas, joi, în aeroport, după ce compania a schimbat aeronava, alegând una cu locuri insuficiente.

Potrivit Boarding Pass, site specializat în ştiri din aviaţie, peste 40 de pasageri care urmau să zboare joi, 4 ianuarie 2024, cu zborul Wizz Air W63729 de la Braşov spre Dortmund (Germania) au rămas la Braşov.

„Zborul era programat să fie operat cu Airbus A321neo (239 de locuri), însă compania low-cost a schimbat avionul cu un Airbus A320, cel din urmă are o capacitate de transport de 180 de locuri”, a transmis publicaţia citată.

Jurnaliştii apreciază că zborul Wizz Air W63730 Dortmund – Braşov posibil să nu aibă ca destinaţie Aeroportul Braşov, întrucât există un decalaj de cinci ore, iar compania low-cost ar fi în imposibilitatea de a decola ulterior de la Braşov înainte de ora locală 19:00, la care aeroportul se închide.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Patronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.