fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALAglomerație mare în vămile din vestul țării

Aglomerație mare în vămile din vestul țării

Publicat în

spot_img
spot_img

Coloane de autoturisme s-au format, sâmbătă, în mai multe puncte de trecere a frontierei de pe graniţa cu Ungaria, mulţi dintre românii din diaspora care au petrecut în ţară sărbătorile de sfârşit de an plecând către ţări din Europa de Vest. Cel mai aglomerat este la punctele de trecere a frontierei de la Nădlac, unde timpul de aşteptare pentru formalităţile vamale la ieşire din ţară cu autoturismul este de două ore şi jumătate.

La punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Nădlac II sunt coloane de autoturisme, la ieşirea din ţară, timpul de aşteptare fiind, la fiecare dintre cele două puncte vamale, de 150 de minute. 

La Nădlac II; conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, sunt 11 artere rutiere deschise. Poliţiştii de frontieră recomandă folosirea altor puncte de trecere. 

La Nădlac, timpul de aşteptare este tot de 150 de minute pentru ieşirea din ţară şi sunt deschise patru artere rutiere. 

La punctul de trecere a frontierei de la Petea timpul de aşteptare la ieşire din ţară este de o oră şi jumătate, în timp ce la Vârşand, Urziceni şi Turnu autoturismele aşteaptă o oră.

La Borş, Borş II, Cenad şi Valea lui Mihai timpul de aşteptare pentru ieşirea din ţară cu autoturismul este de peste 30 de minute, însă mai mic de o oră.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel