fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SATU MAREDoi soţi din Satu Mare şi cei şapte copii ai lor, la...

Doi soţi din Satu Mare şi cei şapte copii ai lor, la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă folosită la igienizarea oilor

Publicat în

spot_img
spot_img

Doi soţi din judeţul Satu Mare şi cei şapte copii ai lor, cu vârste între 3 şi 15 ani, au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă folosită la igienizarea oilor, substanţa pe care ei au utilizat-o pentru a se spăla. Poliţia a deschis o anchetă, pentru vătămare corporală din culpă.

”La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că mai multe persoane s-ar fi intoxicat cu o soluţie specifică igienizării ovinelor, în localitatea Pir”, a anunţat, vineri, IPJ Satu Mare.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că un bărbat de 42 de ani, soţia sa de 38 de ani, precum şi cei 7 copii minori ai acestora, cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani, ar fi utilizat soluţia respectivă pentru propria igienizare.

Aceştia au fost transportaţi la mai multe unităţi medicale, pentru a li se acorda îngrijirile medicale de specialitate.

Cercetările în acest caz continuă, pentru vătămare corporală din culpă.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel