fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINBărbat din Caraş-Severin, arestat preventiv după ce și-a bătut fiica de 2...

Bărbat din Caraş-Severin, arestat preventiv după ce și-a bătut fiica de 2 ani

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de 34 de ani, din Caraş-Severin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de Judecătoria Oraviţa, după ce în seara zilei de joi, 4 ianuarie, şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 2 ani, în locuinţa acestora.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, în seara zilei de 04.01.2024, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Oraviţa au fost sesizaţi de către mama minorei despre faptul că soţul acesteia ar fi lovit-o pe minoră cu palmele peste faţă.

„În baza probatoriului administrat, ieri, 5.01.2024, bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru 24 de ore, în cauză cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa”, precizează comunicatul Poliţiei.

Minora a fost transportată la spital unde a rămas internată împreună cu mama acesteia.

IPJ Caraş-Severin anunţă că în acest caz au fost sesizaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, care i-au preluat în îngrijire pe ceilalţi doi minori ai familiei.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel