fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTUn animal din Arieșeni, a fost bătut până la moarte. O asociație...

Un animal din Arieșeni, a fost bătut până la moarte. O asociație oferă recompensă pentru găsirea făptașului

Publicat în

spot_img
spot_img

O cățelușă a fost bătută până la moarte de o persoană sau mai multe dintre acelea fără suflet, animalul fără apărare fiind lovit cu mai multe lovituri în zona capului.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Arieșeni, cazul a fost semnalat de către Asociația ”Apuseni Spirit” din orașul Câmpeni, printr-o postare pe pagina de socializare.

Membrii asociației oferă o recompensă substanțială, pentru cei care pot oferii informații care pot conduce la prinderea autorului acestei fapte inumane.

Astăzi, cu inimi grele, împărtășim povestea emoționantă a cățelușei Cuți, un suflet nobil care și-a găsit adăpostul în inimile multor oameni cu suflet mare din Arieșeni.

Cuți, o cățelușă iubită și îngrijită cu devotament, a fost mereu un simbol al bucuriei și prieteniei pentru toți cei care o vizitau zilnic.

Grație bunătății acestor oameni, ea a avut o căsuță confortabilă lângă filigoria de la intrarea în localitate, unde primea cu dragoste fiecare vizitator.

Cu toate acestea, dimineața aceasta ne-a adus o veste devastatoare.

Cuți a fost găsită fără viață, ucisă cu lovituri brutale la cap. Această crimă îngrozitoare nu doar că ne-a frânt inimile, dar ridică și întrebări serioase despre modul în care autoritățile locale și poliția gestionează problema câinilor comunitari.

Din păcate, pentru unii locuitori și cabanieri, astfel de acte de cruzime față de animale par a fi normale.

Este greu de imaginat că cineva va interveni în această situație, inclusiv poliția. Cei care au descoperit această crimă monstruoasă sunt copleșiți de durere și ne transmit tuturor această veste tragică.

În semn de respect pentru Cuți și pentru a lupta împotriva cruzimii față de animale, oferim o recompensă substanțială pentru informații care ar putea duce la identificarea și prinderea persoanei responsabile de acest act inuman.

Vă rugăm să vă alăturați nouă în amintirea lui Cuți și să răspândiți acest mesaj pentru a crește conștientizarea și pentru a aduce dreptate.

Împreună, putem face o diferență și putem asigura că spiritul iubitor al lui Cuți nu va fi uitat niciodată” au transmis reprezentanții asociației Apuseni Spirit, prin intermediul paginii de socializare.

Sorin Giurca

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".