fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAUn poliţist hunedorean a rămas fără centura cu pistol, după o intervenţie...

Un poliţist hunedorean a rămas fără centura cu pistol, după o intervenţie la un scandal în comuna Crişcior

Publicat în

spot_img
spot_img

Un agent de poliţie a rămas fără centura tactică, pe care avea prinse un pistol, un baston telescopic şi un spray lacrimogen, după ce a intervenit, alături de alţi colegi, pentru aplanarea unui scandal care a izbucnit, duminică după-amiază, într-un local din comuna Crişcior.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, centura s-ar fi desprins atunci când echipele de intervenţie, formate din poliţişti din Brad şi Crişcior, au intervenit pentru aplanarea scandalului, iar una dintre persoanele care se aflau acolo ar fi sustras-o cu tot ceea ce se afla pe ea.

„Poliţiştii au aplanat conflictul, iar în timp ce utilizau forţa în vederea încătuşării persoanelor implicate în altercaţie, unuia dintre agenţii de poliţie i s-ar fi desprins centura tactică, pe care avea ataşate mijloacele din dotare, ce i-a fost sustrasă de una dintre persoanele aflate la locul intervenţiei. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, persoană implicată în altercaţie, este bănuit că i-ar fi sustras agentului de poliţie centura tactică. Bărbatul a fost depistat la scurt timp pe raza comunei Crişcior, însă a refuzat să coopereze cu poliţiştii în vederea indicării locului în care s-ar afla centura tactică”, a precizat sursa citată.

De asemenea, alţi doi bărbaţi implicaţi în altercaţie au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru a fi audiaţi în legătură cu implicarea în conflict.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea recuperării centurii tactice, a identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie şi a luării măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel