fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSTIRI EXTERNEÁgnes Keleti, campioana olimpică cea mai vârstnică din lume, a împlinit...

Ágnes Keleti, campioana olimpică cea mai vârstnică din lume, a împlinit 103 ani

Publicat în

spot_img
spot_img

Ágnes Keleti, gimnasta maghiară care a fost de cinci ori campioană olimpică, a împlinit 103 ani, fiind sărbătorită cum se cuvine.

Potrivit paginii de internet a Comitetului Olimpic Maghiar (MOB), președintele comitetului, Zsolt Gyulay, a felicitat-o personal pe Ágnes Keleti, care este cel mai vârstnic campion olimpic din lume. Președinta Ungariei, Novák Katalin, a fost și ea printre cei care au felicitat-o pe gimnastă.

De-a lungul carierei sale, Ágnes Keleti a obținut zece medalii olimpice, dintre care cinci de aur, clasându-se astfel pe pe locul doi în lume, în urma lui Aladár Gerevich (10/7), în clasamentul celor mai de succes sportivi maghiari din toate timpurile, fiind, de asemenea, sportiva maghiară cu cele mai multe medalii olimpice obținute vreodată și cea mai de succes gimnastă maghiară.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Miting de amploare la Budapesta împotriva lui Viktor Orbán

Zeci de mii de oameni au protestat vineri la Budapesta, la cel mai mare miting împotriva lui Viktor Orbán de ani de zile, după ce o grațiere într-un caz de abuz sexual de către fostul președinte Katalin Novák a stârnit agitație și a dus la demisia acesteia.  

Preşedinta Ungariei, Katalin Novák, a demisionat

Și fostul ministru ungar al justiţiei, Judit Varga, se retrage din viaţa publică, și renunţă la mandatul său din Parlamentul Ungariei şi la poziţia sa de cap de listă pentru alegerile pentru Parlamentul European.

Amenda usturătoare primită de un șofer român în Ungaria

Şoferul şi proprietarul unei furgonete înmatriculate în România care a circulat pe autostrada M5 din Ungaria cu o suprasarcină care a depăşit două tone au primit o amendă foarte mare