fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAO mamă a anunțat poliția că nu-și mai poate contacta copilul aflat...

O mamă a anunțat poliția că nu-și mai poate contacta copilul aflat la tatăl său, în Orăștie

Publicat în

spot_img
spot_img

Un băiat de şapte ani din Orăştie este căutat de poliţişti, fiind dat în urmărire naţională, după ce mama sa a sesizat autorităţile că nu îl mai poate contacta telefonic nici pe el, nici pe fostul ei partener, tatăl copilului, la care acesta se afla.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara a anunţat, vineri, că Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată, joi, de o femeie din Orăştie cu privire la faptul că, în 10 ianuarie, l-a trimis pe fiul său, Emil-Mădălin Turdăşan, în vârstă de 7 ani, să stea la locuinţa tatălui acestuia, din acelaşi municipiu, până în 11 ianuarie, conform înţelegerii avute cu bărbatul (fostul concubin al femeii).

”În data de 10 ianuarie 2024, jurul orei 09:00, femeia l-a contactat telefonic pe tatăl minorului, care i-a comunicat faptul că urmează să iasă în oraş, împreună cu fiul său. Ulterior, aceasta nu l-a mai putut contacta telefonic nici pe fiul său, nici pe fostul concubin (tatăl minorului)”, a arătat sursa citată.

Copilul are 1,20 metri înălţime, greutate 17 kilograme, păr şaten, ochi negri, dar nu sunt date cu privire la hainele pe care le purta.

”Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorului, care a fost dat în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile specifice şi le solicită celor care deţin informaţii utile găsirii minorului să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a transmis IPJ Hunedoara.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel