fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘMai mulți turişti au rămas blocaţi în telescaun pe pârtia olimpică din...

Mai mulți turişti au rămas blocaţi în telescaun pe pârtia olimpică din staţiunea Borşa

Publicat în

spot_img
spot_img

Un grup de turişti au rămas blocaţi în telescaunul de pe pârtia olimpică Prislop din staţiunea Borşa din Munţii Rodnei din cauza unei defecţiuni a instalaţiei, a informat, sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Adriana Şanta.

„Pe pârtia Prislop, în urma întreruperii alimentării cu energie electrică mai multe persoane au rămas blocate pe telescaun (…) Planul Roşu de Intervenţie a fost activat. Persoanele au fost transportate la un refugiu încălzit din vârful pârtiei şi au fost evaluate medical. În urma evaluării medicale o singură persoană prezenta degerături la un deget, iar majoritatea persoanelor au coborât pe schiuri la baza pârtiei. Defecţiunea a fost remediată şi instalaţia a repornit”, a spus Adriana Şanta.

Conform sursei citate, la locul intervenţiei s-au deplasat forţe din cadrul Staţiei de Pompieri Vişeu de Sus şi Borşa cu o autospecială de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi o autoscară de la Detaşamentul Baia Mare, precum şi salvamontişti de la Borşa şi o ambulanţă A SAJ Maramureş. 

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel