fbpx
6.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘCurs postuniversitar „Psihoneuroimunologie”, la UMF „Victor Babeș” din Timișoara

Curs postuniversitar „Psihoneuroimunologie”, la UMF „Victor Babeș” din Timișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

UMF „Victor Babeș” din Timișoara invită pe toți cei interesați să ia parte începând cu data de 19.01.2024 la o nouă aventură a cunoașterii ființei umane în integralitatea sa. Domeniul pe care îl abordăm de această dată este cel al PSIHONEUROIMUNOLOGIEI.

Cursul se adresează medicilor, având credite EMC, este organizat sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și va avea loc online.
Cererile de înscrierile și alte întrebări legate de desfășurarea cursului se trimit pe adresa anghel.teodora@umft.ro.

Din tematica abordată: Imunitate, stres și boală, Psihoneuroimunologia și bolile cardiovasculare, Psihoneuroimunologia și bolile oncologice, Psihoneuroimunologia și îmbătrânirea, Stresul și durerea, Stresul și memoria, Psihotraumatologie, Teoria polivagală, Biofeedback și mindfulness, Baza chimică a comportamentului uman, Importanța microbiotei, Adicțiile.

Ioana Pop

Articole recente

Femeie reținută de Poliție, după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane în spatele Gării din Arad şi nu a...

O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută și este cercetată pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjén: Sărbătoarea „Pâinea Maghiarilor” semnifică unitatea naţiunii

Evenimentul de deschidere a programului "Pâinea Maghiarilor - 15 milioane de boabe de grâu" a avut loc în Comuna Căpleni din judeţul Satu Mare.

Daniel I. Iancu: ”Îmi place să fiu înconjurat de cărți”

Cine este Daniel I. Iancu, scriitorul reclamat că deține prea multe cărți? Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai dragi colaboratori ai Știrilor Transilvaniei, vă invităm să-l descoperiți în interviul realizat de colegul nostru, Ioan Vasiu.

ÜDVÖZÍTÔ HIT

Sokféle hit van, de csak egy fajta hit üdvözít. Azért van így mert a hit egy közvetítô eszköz. A fizikai világból vett példával élve, a hit olyan, mint a gôz, amely erôt fejt ki, ha megfelelô módon használják; vagy az áram, amely energiát hordoz.

Mai multe articole de același fel

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas