fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVZeci de elevi din Brașov au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară,...

Zeci de elevi din Brașov au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat de la o firmă de catering

Publicat în

spot_img
spot_img

Zeci de elevi ai unei școli din Brașov au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară, după ce ar fi luat vineri masa la afterschool. Autoritățile bănuiesc că de vină ar fi mâncarea livrată de o companie de catering.

Primele simptome de greață, vărsături și diaree au apărut vineri seara, când elevii de la afterschool au ajuns acasă. Unitatea de primiri urgențe a spitalului de pediatrie din Brașov s-a umplut sâmbătă dimineața de pacienți.

Dintre cei 30 ce copii ajunși aici, cinci erau în stare mai gravă și au fost internați. Ceilalți au primit tratament acasă. Prezentările la medic au continuat și luni, când mai mulți părinți și-au dus copiii la Spitalul de Boli Infecțioase și la medicii de familie.

Firma care livrează mâncarea la școală spune că a prelevat probe din meniu și că urmează ca autoritățile sanitar-veterinare să afle dacă acesta a cauzat îmbolnăvirile.

Între timp, conducerea școlii a suspendat programul de masă de la afterschool, până va afla care a fost problema.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

Patronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.