fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTPlan roşu de intervenţie în judeţul Hunedoara, după ce un microbuz cu...

Plan roşu de intervenţie în judeţul Hunedoara, după ce un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat

Publicat în

spot_img
spot_img

Un microbuz care transporta 9 persoane s-a răsturnat la marginea drumului, în localitatea Balşa din judeţul Hunedoara. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, imediat după ora 7.00, în apropiere de localitatea Geoagiu..

”În această dimineaţă, puţin după ora 07.00, în comuna Balşa, un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat. Din faza de apel nu sunt persoane blocate. Intervin pompierii din Orăştie, Geoagiu şi Deva. A fost activat Planul roşu de intervenţie, ceea ce, în prima fază, presupeune suplimentarea resurselor tehnice şi umane. Resurse alocate: 3 echipaje SMURD, 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS), 1 autospecială prevăzută cu modul de descarcerare şi 1 Autospecială pentru Transport Personal şi  Victime Multiple. (ATPVM), precum şi ambulanţa SAJ”, a transmis ISU Hunedoara.

Drumul judeţean Geoagiu – Balşa, este greu practicabil din cauza zăpezii.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel