fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADIncendiu într-o clădire de birouri din Arad

Incendiu într-o clădire de birouri din Arad

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, într-o clădire de birouri din municipiul Arad. Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea flăcărilor, iar oamenii aflaţi în imobil şi cei din clădirea învecinată – în total peste 50 de persoane – au ieşit în condiţii de siguranţă.

”Incendiu izbucnit în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu. Intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi şi o ambulanţă SMURD. Incendiul se manifestă în incinta unei clădiri de birouri”, a transmis ISU Arad.

Focul a pornit într-un vestiar al clădirii şi a afectat o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, cu degajări de fum. Pompierii au acţionat şi pentru ventilarea încăperii, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. 

Personalul din clădire şi oamenii aflaţi în clădirea învecinată s-au autoevacuat.

”Angajaţii societăţii, 40 de persoane care se aflau în corpul de clădire unde s-a produs incendiul, s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă. De asemenea, alţi 13 angajaţi care se aflau în alt corp al clădirii, au părăsit incinta. Nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale”, a precizat ISU Arad. 

Specialiştii ISU Arad urmează să stabilească exact de la ce a pornit focul.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Contre între CJ Arad și Primăria Lipova, după prăbușirea parțială a zidurilor Cetăţii Şoimoş

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad i-au cerut ministrului Culturii, Raluca Turcan, sprijin pentru salvarea Cetăţii Şoimoş, care s-a prăbuşit parţial, fiind obţinut acordul în vederea includerii pe lista obiectivelor de patrimoniu pentru salvarea cărora se acordă finanţare.

Protecția Consumatorului a amendat Selgros Arad, pentru că vindea produse cu gramaj mai mic decât cel declarat pe ambalaj

Cinci amenzi şi un avertisment au fost date de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor Arad supermarketului Selgros Cash&Cary din oraş, unde au fost găsite produse cu gramaj mai mic decât cel declarat pe ambalaj, produse neconforme, dar şi probleme de igienă şi curăţenie.