fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUUn bărbat a fost găsit mort pe stradă, în Sibiu

Un bărbat a fost găsit mort pe stradă, în Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit mort, miercuri dimineaţă, pe o stradă din Sibiu. El nu a fost identificat încă și pare să nu aibă un domiciliu, spune Poliția, potrivit News.ro.

„La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană este decedată pe strada Arieşului din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi reprezentanţi ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu, care au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, miercuri, IPJ Sibiu.

Identitatea persoanei nu a fost încă stabilită.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, cel mai probabil fără un domiciliu precizat. Din primele cercetări efectuate cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul nu au reieşit indicii că bărbatul ar fi fost victima săvârşirii unei infracţiuni”, a mai transmis sursa citată.

Cadavrul a fost preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel