fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAIntervenție a Salvamont Hunedoara pentru salvarea unui bărbat cu simptome ale unei...

Intervenție a Salvamont Hunedoara pentru salvarea unui bărbat cu simptome ale unei afecţiuni renale

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat în vârstă care avea simptome ale unei afecţiuni renale a fost preluat, sâmbătă, de salvamontiştii din Hunedoara din Masivul Retezat, el fiind transportat la spital cu elicopterul.

Potrivit Salvamont Hunedoara, echipele au intervenit pe Valea Pietrele din Masivul Retezat pentru salvarea unui bărbat în vârstă, care reclama senzaţie de rău şi nu se putea deplasa.

”Echipa de salvatori montani a Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Hunedoara a ajuns la persoana suferindă de pe Valea Pietrele din Masivul Retezat.

După o examinare amănunţită a rezultat că bolnavul prezenta simptomele unei afecţiuni renale. Luând în considerare gravitatea cazului, precum şi condiţiile improprii de evacuare terestră a bolnavului s-a solicitat sprijin pentru evacuare aero a bolnavului.

După stabilizarea şi imobilizarea pacientului acesta a fost predat echipajului medical aero şi transportat la spitalul din Haţeg”, a arătat sursa citată.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel