fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTVictorii ale echipelor din Ardeal în Erste Liga

Victorii ale echipelor din Ardeal în Erste Liga

Publicat în

spot_img
spot_img

Toate cele trei echipe ardelene din Erste Liga la hochei pe gheaţă au obţinut victorii, duminică, în faţa propriilor suporteri.

ACSH Gheorgheni, campioana en titre, a învins-o la limită pe FEHA19, ultima clasată, cu 1-0 (0-0, 0-0, 1-0), prin golul lui Otto Sandor-Szekely.

Corona Braşov a dispus de DVTK Jegesmedvek cu 6-4 (1-1, 2-0, 3-3). Golurile echipei de sub Tâmpa au fost înscrise de Chase William Schaber (2), Philippe Cornet, Jared Michael Van Wormer, Judd Blackwater şi Radim Valchar, în timp ce pentru formaţia din Miskolc au punctat Egor Razumniak, Valentin Razumniak, Gianluca Cesar Esteves şi Simon Szathmary.

În alt meci, Sport Club Miercurea Ciuc a întrecut-o pe Budapest Jegkorong Akademia HC cu 6-5 (2-2, 2-2, 2-1). David Levin, Istvan Sofron, Evgheni Skacikov (2), Karel Kubat şi Tihamer Becze au înscris pentru ciucani, iar pentru vizitatori au marcat Martin Peter Sagi, Evgheni Mozer, Richard Toth, Ilia Ţulîghin şi Krisztian Nagy.

Clasament
1. FTC-Telekom 65 puncte (33 jocuri)
2. Budapest Jegkorong Akademia HC 61 (32)
3. Corona Braşov 61 (33)
4. Sport Club Miercurea Ciuc 58 (33)
5. UTE 53 (33)
6. ACSH Gheorgheni 52 (33)
7. DVTK Jegesmedvek 45 (33)
8. DEAC Debrecen 40 (32)
9. Dunaujvarosi Acelbikak 31 (34)
10. FEHA19 26 (32)

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale turneului Transylvania Open

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale turneului Transylvania Open, singurul de categoria WTA 250 din România, dotat cu premii totale de 267.082 de dolari şi găzduit de BTarena din Cluj-Napoca