fbpx
0.8 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIECetăţean maghiar, arestat după ce a fost prins în flagrant în timp...

Cetăţean maghiar, arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri la Odorheiu Secuiesc

Publicat în

spot_img
spot_img

Un cetățean maghiar a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant delict, în Odorheiu Secuiesc, în timp ce ar fi comercializat o substanță psihoactivă.

Potrivit procurorilor, bărbatul ar fi vândut substanțe interzise consumatorilor din zonă încă de anul trecut.

În urma perchezițiilor făcute la 16 adrese, au fost ridicate 78 de pliculețe cu substanțe psihoactive, canabis, sume de bani, telefoane mobile, dar și două pistoale cu gaz.

Bărbatul este cercetat acum pentru vindere de substanțe cu posibil efect psihoactiv, fără drept și autorizație.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

Formarea duală și dezvoltarea campusului din Toplița-Ciuc, cu un pas mai aproape de implementare

Miercurea-Ciuc se pregătește pentru un pas uriaș – împreună cu partenerii săi – pentru îmbunătățirea calității învățământului dual și pentru dezvoltarea centrului școlar din Toplița-Ciuc: un proiect de 121 milioane de lei, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență

Corpul de Control al Ministerului Educaţiei a dispus efectuarea unei inspecţii generale în legătură cu internatul prăbuşit din Odorheiu Secuiesc

Raportul Corpului de Control al Ministerului Educaţiei a fost finalizat, iar în acesta se solicită întocmirea unui raport semestrial privind toate activităţile desfăşurate în instituţia de învăţământ, respectiv se dispune efectuarea unei inspecţii generale.