fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTCiclistul Attila Malnasi de la Velocitas Timișoara este noul vicecampion balcanic la...

Ciclistul Attila Malnasi de la Velocitas Timișoara este noul vicecampion balcanic la Cyclocross

Publicat în

spot_img
spot_img

În ultimele două weekenduri, membrii clubului Velocitas au participat cu succes la două evenimente de elită: Campionatul Balcanic de CX și Campionatul Național de Cyclocross, sezonul 2023-2024, aducând acasă locuri pe podium și recunoașterea meritată a performanțelor lor excepționale.

Cupa națională de cyclocross, sezonul 2023-2024, Vatra Dornei CX Cup 2024, care a avut loc în 20 ianuarie la Vatra Dornei, județul Suceava, a marcat și prima ediție a Campionatului Balcanic de CX. În condiții dificile, cu un traseu acoperit în totalitate cu zăpadă, cicliștii Velocitas au demonstrat reziliență și determinare, ocupând poziții de frunte în clasamentele competiției.

La finalul competiției, Attila Malnasi a ocupat locul întâi la CN CX 2023-2024 la cartegoria Elite M, dar și locul al doilea în Campionatul Balcanic CX. De asemenea, Eduard Jula s-a clasat pe locul 1 CN CX 2023-2024, categoria Youth B M, iar Georgian Grec a ocupat locul întâi la CN CX 2023-2024, categoria Master 1 M.

La Cupa națională de cyclocross, sezonul 2023-2024, Vatra Dornei CX Cup 2024, au mai participat și:

·Ștefan Bocșan, locul 3 – categoria Youth A M

·Paul Muntean, locul 2 – categoria Master 1 M

·Tiberiu Nagy, locul 2 – categoria Master 2 M

A doua competiție, Campionatul Național de Cyclocross, sezonul 2023-2024, desfășurat la Porumbacu de Sus, județul Sibiu, în 14 ianuarie. La final, Attila Malnasi a câștigat locul I la categoria Elite M. De asemenea, Paul Muntean a ocupat locul I la categoria Master 1 M, iar Peter Zoltan a câștigat locul I la categoria 2 M.

La Campionatul Național de Campionatul Național de Cyclocross sezonul 2023- 2024 au mai participat:

·Georgian Grec – locul 3 (categoria 1 M)

·Tiberiu Nagy – locul 3 (categoria 2 M)

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Liberalii din Timiș afirmă că liderul judeţean al PSD a încălcat grav protocolul dintre cele două formaţiuni

Liberalii timişeni îşi afirmă susţinerea faţă de liderul judeţean al formaţiunii, Alin Nica, preşedinte al Consiliului Judeţean, şi adaugă că vor câştiga şi de această dată alegerile locale din judeţ.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.