fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVExplozie urmată de incendiu într-un apartament din Codlea

Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Codlea

Publicat în

spot_img
spot_img

O explozie s-a produs, miercuri, într-un bloc din Codlea, judeţul Braşov, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. O persoană a suferit arsuri pe 50 la sută din corp, primind îngrijiri medicale. Aproximativ 15 persoane din imobil s-au autoevacuat.

Explozia s-a produs într-un apartament din localitatea Codlea, fiind urmată de un incendiu care a fost lichidat în scurt timp, a anunţat ISU Braşov.

Acolo s-au deplasat trei autospeciale de stingere, dintre care una aparţinând SVSU Codlea, o autoscară, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.

O peraoană a fost rănită, suferin arsuri pe aproximativ 50% suprafaţa corporală şi i se acordă asistenţa medicală necesară.

Aproximativ 15 persoane din bloc s-au autoevacuat.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

Patronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.