fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘMureșean dat dispărut de nouă ani, găsit pe stradă de jandarmii din...

Mureșean dat dispărut de nouă ani, găsit pe stradă de jandarmii din Argeş

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din judeţul Mureş, dar dispărut de nouă ani de familie, a fost găsit pe străzi, de către o patrulă de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş care l-a observat pe bărbat şi a decis să nu îl lase pe stradă, având în vedere temperaturile extrem de scăzute. La ieşirea din tură, jandarmii l-au dus pe bărbat acasă, în Mureş, scrie news.ro

Bărbatul, care are 25 de ani, a fost observat de o patrulă de jandarmerie pe o stradă din Câmpulung. Jandarmii au constatat că bărbatul pare fără adăpost şi au decis să nu îl lase pe stradă. 

După ce l-au legitimat, au verificat în baza de date, constatând că el este dat dispărut de aproximativ nouă ani. 

”După întocmirea documentelor specifice, jandarmii îl conduc la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi îl lasă să înnopteze la un centru pentru persoane fără adăpost. Însă, la ieşirea din tură, gândul că Mădălin este departe de casă şi nu are posibilităţi materiale pentru a ajunge acolo nu îi lasă pe cei patru jandarmi să se odihnească”, au transmis colegii celor patru jandarmi care făceau parte din patrula care l-a găsit pe bărbat.

În aceste condiţii, unul dintre jandarmi a decis să îl ducă acasă, la familia sa din Târnăveni, Mureş, pe tânărul care trăia pe străzi, cei trei colegi ai săi au decis să îl însoţească, iar, în cele din urmă, doi dintre ei şi-au însoţit colegul, cel de-al treilea, jandarmul care condusese maşina de serviciu, fiind trimis acasă, să se odihnească.

Foto: Jandarmeria Argeș

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Încep lucrările de construcție a centrului de mari arși din Târgu Mureș

Noua clădire din Târgu Mureș va avea 7 nivele și va cuprinde 5 paturi pentru pacienți critici, 10 paturi pentru terapie intermediară și pentru microchirurgie și chirurgie reconstructivă, secție ATI cu 57 de paturi, 25 de săli de operații distribuite pe două etaje.