fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADO șoferiță beată și drogată din Arad s-a răsturnat cu mașina și...

O șoferiță beată și drogată din Arad s-a răsturnat cu mașina și a scăpat nevătămată, în timp ce era urmărită de polițiști

Publicat în

spot_img
spot_img

O șoferiță de 28 de ani, din Arad, a scăpat nevătămată după ce s-a răsturnat cu mașina, la capătul unei curse nebune, cu poliția pe urme.

Patrula de poliție a fost alertată la ora 5 dimineața de mersul haotic al mașinii. Agenții i-au făcut semn să oprească, dar șoferița a accelerat. Camerele de supraveghere din oraș au surprins goana cu peste 100 de km pe oră.

Aproape de ieșirea din localitate, mașina urmărită s-a răsturnat. Din fericire, tânăra de la volan nu a fost ranită. S-a ales însă cu dosar penal, cu permisul suspendat 180 de zile și o amendă de peste 2.600 de lei.

În plus, testele efectuate pe loc au indicat 0,48 mg per litru alcool în aerul expirat, dar și prezența drogurilor, așa că femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Contre între CJ Arad și Primăria Lipova, după prăbușirea parțială a zidurilor Cetăţii Şoimoş

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad i-au cerut ministrului Culturii, Raluca Turcan, sprijin pentru salvarea Cetăţii Şoimoş, care s-a prăbuşit parţial, fiind obţinut acordul în vederea includerii pe lista obiectivelor de patrimoniu pentru salvarea cărora se acordă finanţare.

Protecția Consumatorului a amendat Selgros Arad, pentru că vindea produse cu gramaj mai mic decât cel declarat pe ambalaj

Cinci amenzi şi un avertisment au fost date de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor Arad supermarketului Selgros Cash&Cary din oraş, unde au fost găsite produse cu gramaj mai mic decât cel declarat pe ambalaj, produse neconforme, dar şi probleme de igienă şi curăţenie.