fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUUn băiețel de trei ani a căzut de la etajul 5 al...

Un băiețel de trei ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Un băieţel în vârstă de trei ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

„Un echipaj SMURD cu medic intervine de urgenţă pe strada Bârsei din municipiul Sibiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui minor. Băiatul în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil, suferind multiple traumatisme severe. Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconştient. Aceasta va fi transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel