fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTBrașovenii sunt invitați să-și susțină echipele la două meciuri de volei, duminică

Brașovenii sunt invitați să-și susțină echipele la două meciuri de volei, duminică

Publicat în

spot_img
spot_img

Echipele de volei masculin și feminin ale clubului Corona Brașov au meciuri duminică la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași. De anul trecut voleiul brașovean a ajuns din nou pe prima scenă la nivel național. Ambele echipe, masculin și feminin, ale Coronei Brașov au promovat în prima ligă. Echipa de volei feminin este pe locul 6 în clasament, iar duminică are meci acasă de la ora 16:30, cu CSM Lugoj, echipa de pe locul 4. Echipa de volei masculin este pe primul loc în clasament, iar duminică are meci acasă de la ora 19:30, cu CSA Steaua București, echipa de pe locul 6.

Costul unui bilet de 30 lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete sau online de pe www.iabilet.ro .

Vă invităm să fiți alături de echipele noastre și să vă bucurați de un spectacol sportiv de calitate.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

Patronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.