fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLCNAIR scoate la licitaţie construcţia Drumului Expres care va asigura conexiunea dintre...

CNAIR scoate la licitaţie construcţia Drumului Expres care va asigura conexiunea dintre Satu Mare şi frontiera româno-ungară

Publicat în

spot_img
spot_img

Directorul general al CNAIR, Cristrian Pistol, anunţă, vineri, licitaţia pentru construcţia Drumului Expres care va asigura conexiunea dintre Satu Mare şi frontiera româno-ungară, în valoare de peste 738 de milioane de lei, fără TVA.

”Pe 14 februarie 2024 este stabilită data limită până la care se pot depune ofertele pentru construcţia Drumului Expres care va asigura conexiunea dintre Satu Mare (VO Satu Mare) şi Oar (frontiera româno-ungară)! Anunţul de participare la licitaţie va fi vizibil ulterior publicării acestuia în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”, anunţă, vineri, Cristian Pistol.

Directorul CNAIR, precizează că valoarea estimată a contractului este de 738,22 milioane de lei (fără TVA), iar sursa de finanţare este asigurată din Programul Transport (#PT).

Pe traseul Drumului Expres Oar – Satu Mare denumit “Someş Expres”, care va avea o lungime de aproximativ 11 km ( cu 2 benzi pe sens), se vor construi inclusiv două noduri rutiere, două parcări (cate una pe fiecare parte) şi un Centru de Întreţinere şi Control.

Durata de execuţie a lucrărilor va fi de 24 de luni.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel