fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘSe încheie protestul fermierilor de la Timişoara | Tractoarele vor fi duse...

Se încheie protestul fermierilor de la Timişoara | Tractoarele vor fi duse din parcarea din centrul oraşului

Publicat în

spot_img
spot_img

Fermierii care şi-au dus tractoarele în parcarea Modex din centrul oraşului Timişoara, au anunţat că vor încheia manifestarea şi că îşi vor scoate utilajele din oraş, parcarea urmând să poată fi ocupată de şoferi începând de sâmbătă.

În urmă cu doar o zi, primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţa că Primăria Timişoara a avizat prelungirea termenului până la care fermierii pot protesta în centrul oraşului Timişoara, în parcarea Modex de lângă Piaţa Victoriei. Dacă iniţial aceştia aveau aviz de protest până în data de 24 ianuarie, Primăria Timişoara a decis să îl prelungească până în 29 ianuarie 2024.

Vineri seară, însă, fermierii au anunţat că opresc protestul, după ce Guvernul a decis să adopte o serie de măsuri care îi vizează.

Protestul fermierilor a început la Timişoara în seara zilei de 18 ianuarie, când au fost aduse peste 20 de utilaje din localităţile Livezile, Tomnatic, Voiteg şi Sânandrei, din Timiş.

Acestea au fost poziţionate în parcarea din centrul oraşului astfel încât să nu încurce eventuale intervenţii ale pompierilor, ambulanţelor sau poliţiei.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Liberalii din Timiș afirmă că liderul judeţean al PSD a încălcat grav protocolul dintre cele două formaţiuni

Liberalii timişeni îşi afirmă susţinerea faţă de liderul judeţean al formaţiunii, Alin Nica, preşedinte al Consiliului Judeţean, şi adaugă că vor câştiga şi de această dată alegerile locale din judeţ.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.