fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINDN 57B închis temporar în judeţul Caraş-Severin, după ce au căzut bucăţi...

DN 57B închis temporar în judeţul Caraş-Severin, după ce au căzut bucăţi de stâncă şi copaci pe carosabil

Publicat în

spot_img
spot_img

Traficul este oprit luni temporar pe DN 57B, între localităţile Anina şi Bozovici, în judeţul Caraş-Severin, după ce bucăţi de stâncă şi copaci au căzut pe carosabil.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 57B, între localităţile Anina şi Bozovici, judeţul Caraş-Severin, după ce bucăţi de stâncă şi copaci s-au desprins de pe versant şi au căzut pe carosabil.

Se acţionează pentru degajarea suprafeţei de rulare, arată sursa citată.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel