fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARADoi bărbaţi au furat 45 metri din cablul de alimentare a semnalului...

Doi bărbaţi au furat 45 metri din cablul de alimentare a semnalului de intrare în Staţia CFR Simeria

Publicat în

spot_img
spot_img

Siguranţa circulaţiei a fost pusă în pericol după ce doi bărbaţi au furat 45 metri din cablul de alimentare a semnalului de intrare în Staţia CFR Simeria, cei doi fiind plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

”La data de 24 ianuarie 2024, în jurul orei 20:00, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Simeria au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că, semnalele de intrare în Staţia Căi Ferate Simeria dinspre Staţia Căi Ferate Orăştie nu mai au control. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, în zona km. 471+500 de pe magistrala căi ferate 200, pe dubla I de cale ferată, în capătul dinspre Orăştie al Staţiei Căi Ferate Simeria, prin secţionare cu un corp ascuţit – tăietor, a fost sustras un segment în lungime de 45 metri din cablul de alimentare a semnalului XO de intrare în Staţia CFR Simeria, format din 33 fire din cupru a câte 1 mm în diametru fiecare”, informează IPJ Hunedoara.

Conform poliţiştilor, în acest caz, siguranţa circulaţiei feroviare a fost pusă în pericol însă, până la remedierea cablului trenurile au circulat între Punct Oprire C.F.R. Simeria – Veche şi Staţia C.F. Simeria pe cale liberă, pe bază de ordin de circulaţie.

La data de 27 ianuarie, ora 09:00, în urma activităţilor de investigaţii şi cercetare penală, poliţiştii  Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Simeria au identificat prezumtivii autori, ca fiind doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 32 ani, ambii din oraşul Simeria, cunoscuţi cu antecedente penale, aceştia fiind plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cei doi sunt acuzaţi de furt calificat şi distrugerea sau semnalizarea falsă. 

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel