fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIELucian Rus promite sprijin administrației din Baia Mare pentru declararea ca stațiune...

Lucian Rus promite sprijin administrației din Baia Mare pentru declararea ca stațiune turistică de interes național

Publicat în

spot_img
spot_img

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Lucian Rus, a avut o întrevedere cu primarul interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, la solicitarea acestuia. În cadrul dialogului de la București, Lucian Rus a promis sprijinul ministerului pentru urgentarea emiterii Hotărârii de Guvern prin care Baia Mare să fie declarată stațiune turistică de interes național.

Ioan Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare, s-a întâlnit luni, 29 ianuarie 2024, la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului cu secretarul de stat Ioan Lucian Rus pentru a solicita sprijin concret în accelerarea unor proiecte esențiale pentru comunitatea băimăreană.

Întrevederea a avut ca rezultat promisiunea de sprijin pentru urgentarea emiterii Hotărârii de Guvern prin care Baia Mare să fie declarată stațiune turistică de interes național.

„Am obținut asigurări privind sprijinul pentru accelerarea acestui demers. Această măsură va contribui la obținerea unui punctaj mai mare pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, în special pentru complexul de agrement acvatic din zona Câmpul Tineretului, depus spre finanțare în noul exercițiu financiar al POR 2021-2027”, arată primarul interimar, într-un comunicat de presă transmis redacției Agenda Locală.

Citiți articolul integral AICI

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel