fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HARGHITAPui de urs, prins în capcană pe o stradă din Odorheiu Secuiesc

Pui de urs, prins în capcană pe o stradă din Odorheiu Secuiesc

Publicat în

spot_img
spot_img

Un pui de urs a fost prins, luni seară, într-o capcană, pe o stradă din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, iar ursoaica şi al doilea pui se află în zonă. Ca urmare, oamenii au fost avertizaţi privind prezenţa animalelor prin mesaj Ro-Alert.

Potrivit ISU Harghita, printr-un apel la 112 s-a semnalat faptul că în municipiul Odorheiu Secuiesc, pe strada Lalelelor, un pui de urs a fost prins în capcană, iar în preajmă se află şi ursoaica cu cel de-al doilea pui.

Pentru asigurarea zonei, s-au deplasat un echipaj IJJ Harghita şi echipajul SMURD Odorheiu Secuiesc.

De asemenea, s-a transmis mesaj de avertizare RO-ALERT pentru semnalarea prezenţei animalelor pe strada Lalelelor.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

Formarea duală și dezvoltarea campusului din Toplița-Ciuc, cu un pas mai aproape de implementare

Miercurea-Ciuc se pregătește pentru un pas uriaș – împreună cu partenerii săi – pentru îmbunătățirea calității învățământului dual și pentru dezvoltarea centrului școlar din Toplița-Ciuc: un proiect de 121 milioane de lei, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență

Corpul de Control al Ministerului Educaţiei a dispus efectuarea unei inspecţii generale în legătură cu internatul prăbuşit din Odorheiu Secuiesc

Raportul Corpului de Control al Ministerului Educaţiei a fost finalizat, iar în acesta se solicită întocmirea unui raport semestrial privind toate activităţile desfăşurate în instituţia de învăţământ, respectiv se dispune efectuarea unei inspecţii generale.