fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADColoane mari de camioane la vama Nădlac II

Coloane mari de camioane la vama Nădlac II

Publicat în

spot_img
spot_img

Coloane de camioane sunt formate, miercuri, înainte de graniţa cu Ungaria, iar pe autostrada pan-europeană, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, coada de automarfare se întinde pe cinci kilometri şi se aşteaptă cel puţin două ore şi jumătate pentru ieşirea din ţară.

Potrivit aplicaţiei „Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise patru artere de control pentru camioane şi se aşteaptă 150 de minute.

„Trafic intens – număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară. Coloană în aşteptare pe ieşire de 5 km”, informează aplicaţia.

La Nădlac I, pe DN 7, şoferii de TIR aşteaptă în coloană cel puţin o oră pentru ieşirea din ţară, având la dispoziţie o singură arteră de control.

La Vărşand, unde sunt disponibile două artere pentru traficul greu, se aşteaptă aproximativ două ore.

La intrarea în România sunt coloane de camioane la Nădlac I şi Nădlac II, cu timp de aşteptare de aproximativ 40 de minute.

În cazul traficului uşor şi turistic, tranzitarea frontierei cu Ungaria prin judeţul Arad se face normal pe ambele sensuri. 

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

Contre între CJ Arad și Primăria Lipova, după prăbușirea parțială a zidurilor Cetăţii Şoimoş

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad i-au cerut ministrului Culturii, Raluca Turcan, sprijin pentru salvarea Cetăţii Şoimoş, care s-a prăbuşit parţial, fiind obţinut acordul în vederea includerii pe lista obiectivelor de patrimoniu pentru salvarea cărora se acordă finanţare.

Protecția Consumatorului a amendat Selgros Arad, pentru că vindea produse cu gramaj mai mic decât cel declarat pe ambalaj

Cinci amenzi şi un avertisment au fost date de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor Arad supermarketului Selgros Cash&Cary din oraş, unde au fost găsite produse cu gramaj mai mic decât cel declarat pe ambalaj, produse neconforme, dar şi probleme de igienă şi curăţenie.