fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘTânăr care se plimba cu o femeie într-un parc din Timişoara, atacat...

Tânăr care se plimba cu o femeie într-un parc din Timişoara, atacat de doi bărbaţi care purtau cagule

Publicat în

spot_img
spot_img

Un tânăr de 23 de ani care se plimba cu o femeie într-un parc din Timişoara a fost atacat de doi bărbaţi care purtau cagule. În urma investigaţiilor, cei doi tâlhari au fost prinşi de poliţişti, iar agenţii au aflat că şi femeia care însoţea victima le era complice.

Cei doi atacatori au fost arestaţi preventiv, iar femeia a fost plasată în arest la domiciliu.

Cei trei atacatori sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

„La data de 22 ianuarie 2024, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 23 de ani cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 23.31, în momentul în care se afla, împreună cu o femeie, într-un parc din Timişoara, două persoane necunoscute cu faţa acoperită l-ar fi lovit în repetate rânduri în zona feţei şi abdomenului, ulterior i-ar fi sustras portofelul din buzunar, după care persoanele s-ar fi sustras într-o direcţie necunoscută”, a transmis, marţi seară, IPJ Timiş.

În urma investigaţiilor, lunim poliţiştii au identificat doi tineri, de 17 şi 22 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Totodată, s-a stabilit că femeia de 22 de ani, cu care se afla bărbatul în parc, a fost complice la comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

„În urma administrării probatoriului în cauză, cele 3 persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

La data de 30 ianuarie 2024, acestea au fost prezentate în faţa magistraţilor, care au dispus faţă de cei doi tineri măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de femeie au dispus măsura arestului la domiciliu.

Cei doi tineri au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş”, a precizat IPJ Timiş.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Liberalii din Timiș afirmă că liderul judeţean al PSD a încălcat grav protocolul dintre cele două formaţiuni

Liberalii timişeni îşi afirmă susţinerea faţă de liderul judeţean al formaţiunii, Alin Nica, preşedinte al Consiliului Judeţean, şi adaugă că vor câştiga şi de această dată alegerile locale din judeţ.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.