fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăANUNȚURI MICĂ PUBLICITATEA N U N Ț | PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ORĂȘTIE

A N U N Ț | PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ORĂȘTIE

Publicat în

spot_img
spot_img
  1. Informaţii generale privind autoritatea contractantă:

MUNICIPIUL ORĂȘTIE cu sediul administrativ în ORĂȘTIE, cod postal 335700, Piața Aurel Vlaicu, nr. 3, judetul Hunedoara, cod fiscal 4634515, telefon 0254/241019, e-mail: primaria@orastie.info.ro.

  • Spațiu cu destinație de activității  de predare cursuri auto pentru scoala de șoferi în suprafață de 42,16 mp care face parte din domeniul public al municipiului Orăștie, amplasat în Orăștie, str. Octavian Goga nr.25, nr.CF 60175 Orăștie, nr. top. 60173-C3, conform H.C.L. Orăștie 319/28.12.2023 și  OUG 57/2019.
  • Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini.

3.1. Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: la cerere, de la sediul instituției, Direcția Tehnică.

3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul vânzatorului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire:

Se poate obține de la Direcția Tehnică – Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul  Municipiului Orăștie, Piața Aurel Vlaicu nr. 3, județul Hunedoara.

3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: Dacă se ridică de la sediul instituției: 50 lei / exemplar, ce se achită la caserie numerar .

3.4. Dată limită privind solicitarea clarificărilor: 13.02.2024, ora 14.00.

  • Informații privind ofertele:

4.1. Data limită de depunere a ofertelor: 20.02.2024, ora 12.00.

4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele:

Municipiului Orăștie, Orăștie, Piața Aurel Vlaicu, nr. 3, parter, registratura.

4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă:

într-un singur exemplar original, într-un plic sigilat.

  • Data și locul la care se va desfășură sedința publică de deschidere a ofertelor: 21.02.2024, ora 11.00, Municipiului Orăștie, Piața Aurel Vlaicu, nr. 3, judetul Hunedoara, sala sedință, etaj 1.                                                                       
Redactia

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel