fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂGabriel Zetea: Angajaţi ai Camerei Deputaţilor, în timpul programului, au venit alături...

Gabriel Zetea: Angajaţi ai Camerei Deputaţilor, în timpul programului, au venit alături de AUR să protesteze. Să se aştepte la sancţiuni

Publicat în

spot_img
spot_img

Deputatul PSD Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaţilor, afirmă că angajaţi ai Camerei Deputaţilor care sunt plătiţi din fonduri publice au fost văzuţi participând, miercuri, la evenimentele generate de reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) în Parlament. Zetea anunţă să îşi doreşte sancţiuni pentru cei care s-au raliat protestului AUR.

”Aşa am terminat anul cu proteste, scandal, urlete, ţipete, agresivitate din partea colegilor din Parlamentul României, de la AUR, aşa îl începem din nou, cu AUR făcând scandal. Nu cred că o să găsiţi o manifestare publică a unui politician unde să fie cuvântul «scandal» de unde să lipsească George Simion. (…) Că mai vin parlamentarii celor de la AUR şi protestează… dar astăzi am văzut angajaţi ai Camerei Deputaţilor care în timpul programului au venit alături de AUR să protesteze. Ăsta e un lucru pe care nu l-am mai auzit: oameni angajaţi plătiţi din banul public, în loc să muncească sunt încurajaţi de cei de la AUR să meargă la proteste”, a declarat Gabriel Zetea, miercuri seară, la TVR Info.

El a adăugat că îşi doreşte ca angajaţii care sunt plătiţi din fonduri publice şi care, în loc să îşi îndeplinească atribuţiile din fişa postului, s-au raliat protestului unui partid, să fie sancţionaţi.

”Evident că mâine (joi – n.r.) o să stăm în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor să discutăm acest situaţie. Angajaţii care au făcut acest lucru să se aştepte la sancţiuni, pentru că, până la urmă, tu eşti plătit din banul românului, nu să stai lângă George Simion cu pancarte să protestezi, ci să munceşti”, a mai spus Gabriel Zetea.

El este de părere că nimeni nu poate lua dreptul unui parlamentar de a-şi exprima părerea, dar a pune angajaţii cabinetelor parlamentare să se ralieze protestelor este ”un alt nivel de neobrăzare la care AUR a ajuns în această perioadă”.

Parlamentarii AUR au protestat, miercuri, la Parlament, în sala grupului parlamentar al PSD, unde trebuia să înceapă o şedinţă a conducerii partidului, faţă de intenţia Guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Liderul AUR, George Simion, a avut un schimb de replici cu preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, după ce acesta i-a cerut să părăsească sala.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Liberalii din Timiș afirmă că liderul judeţean al PSD a încălcat grav protocolul dintre cele două formaţiuni

Liberalii timişeni îşi afirmă susţinerea faţă de liderul judeţean al formaţiunii, Alin Nica, preşedinte al Consiliului Judeţean, şi adaugă că vor câştiga şi de această dată alegerile locale din judeţ.

Iohannis, secretar general al NATO – rezultatul unei strategii premeditate și coordonate

Încă din 2021, se vorbește despre o posibilă candidatură a președintelui Iohannis la funcția de secretar general al Alianței, lucru ce confirmă o rațiune strategică ce sprijină această decizie. Nu lansează nimeni în spațiul public astfel de informații, ce au fost ulterior perpetuate în 2022 și 2023 fără să aibă un fundament.