fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINTânăr din Caraș Severin rănit grav în timp ce încerca să scape...

Tânăr din Caraș Severin rănit grav în timp ce încerca să scape de un echipaj de Poliţie care îl urmărea

Publicat în

spot_img
spot_img

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat la spital, inconştient, vineri seară, după ce a intrat cu maşina într-un copac. El nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a călcat pedala de acceleraţie, iar agenţii au pornit imediat în urmărirea lui. În încercarea de a scăpa de echipajul care îl urmărea, tânărul a pierdut controlul volanului. El nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”În această seară, în jurul orei 18.40, în timp ce un tânăr de 23 de ani conducea un autoturism pe strada Ardealului din Caransebeş, din direcţia Iaz către municipiul Caransebeş, nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire efectuat de un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Caransebeş. Echipajul de Poliţie a pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, după aproximativ 2 kilometri bărbatul care conducea autoturismul pierzând controlul asupra direcţiei de deplasare şi intrând cu maşina într-un copac de pe marginea drumului”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Imediat după producerea accidentului, unul dintre poliţişti a apelat numărul de urgenţă 112, solicitând sprijinul unui echipaj medical.

”Din primele verificări s-a stabilit că tânărul de 23 de ani, din Caransebeş, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul a fost transportat la spital în stare de inconştienţă”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au făcut cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier, iar ancheta continuă în acest caz.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel