fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăVREMEAMeteorologii anunţă temperaturi de până la 17 grade în următoarea perioadă

Meteorologii anunţă temperaturi de până la 17 grade în următoarea perioadă

Publicat în

spot_img
spot_img

Meteorologii anunţă temperaturi de până la 14 grade duminică, în Bucureşti, iar luni pot ajunge până la 17 grade, dar și cu mult vânt.

NTERVALUL 04.02.2024 ORA 14:00 – 05.01.2024 ORA 08:00

Vremea se va încălzi, astfel că valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale la începutul lunii februarie. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul se va intensifica treptat şi mai ales seara şi noaptea va atinge viteze de 40…50 km/h.

INTERVALUL 05.02.2024 ORA 08:00 – 05.02.2024 ORA 22:00

Vremea va fi vântoasă, dar va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va avea intensificări, în general cu viteze de 50…55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel