fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJClujeanul filmat în timp ce abandonează trei pui de câine pe o...

Clujeanul filmat în timp ce abandonează trei pui de câine pe o stradă din Aghireş, amendat cu 4.000 de lei

Publicat în

spot_img
spot_img

Bărbatul care a fost filmat în timp ce abandona trei pui de câine pe o stradă din comuna Aghireş, judeţul Cluj, a fost identificat de poliţişti şi amendat cu 4.000 de lei.

”Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public din data de 3 februarie a.c. referitoare la abandonarea unor patrupezi în localitatea Băgara, comuna Aghireş, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au efectuat demersurile necesare pentru identificarea persoanei vinovate, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost sancţionat contravenţional în temeiul Legii 205/2004 privind protecţia animalelor, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, pentru abandonul a 3 exemplare canine”, anunţă Poliţia Cluj.

Clujeanul a fost filmat, în 2 februarie, în timp ce opreşte autoturismul, coboară de la volan îşi pune mănuşi şi scoate din portbagaj, pe rând, trei pui de câine pe care îi lasă pe stradă. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare de o asociaţie pentru protecţia animalelor ai cărei reprezentanţi au anunţat că nu au mai găsit la faţa locului puii abandonaţi.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

UBB a creat cea mai avansată platformă de imagistică biomedicală din România

Platforma INSPIRE cuprinde în prezent trei centre de cercetare-dezvoltare-inovare, fiecare cu o serie de laboratoare dotate cu aparatură de vârf, care vor susţine cercetare avansată, educaţia de calitate şi servicii inovative.