fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJFosta soţie a preşedintelui CJ Cluj, Alin Tişe, găsită moartă în locuinţă

Fosta soţie a preşedintelui CJ Cluj, Alin Tişe, găsită moartă în locuinţă

Publicat în

spot_img
spot_img

Camelia Tişe, fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Cluj-Napoca, luni dimineaţă. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs decesul.

Potrivit presei locale, Camelia Tişe a fost găsită moartă în apartamentul său din Cluj-Napoca, luni dimineaţă, cauza decesului urmând să fie stabilită.

Ea era notar public şi divorţase de Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, în 2018, cei doi având împreună un copil.

”La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 08.50, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani. Ajunşi la domiciliul femeii, poliţiştii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel

UBB a creat cea mai avansată platformă de imagistică biomedicală din România

Platforma INSPIRE cuprinde în prezent trei centre de cercetare-dezvoltare-inovare, fiecare cu o serie de laboratoare dotate cu aparatură de vârf, care vor susţine cercetare avansată, educaţia de calitate şi servicii inovative.