fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂMihai Ropan a preluat frâiele organizației județene Maramureș a PNCR

Mihai Ropan a preluat frâiele organizației județene Maramureș a PNCR

Publicat în

spot_img
spot_img

Vineri, 2 februarie 2024, a lua naștere Organizația Județeană Maramureș a Partidului Național Conservator Român (PNCR). La evenimentul dedicat lansării organizației au luat parte peste 250 de persoane. Organizația Județeană Maramureș fiind condusă de un tânăr antreprenor din județ, Mihai Ropan, originar din Țara Lăpușului și cu o experiență consolidată în business, dar cu anumite experiențe în sfera politicului.

La eveniment au participat și europarlamentarul Cristian Terheș, președinte al PNCR, Ioan Doru Dăncuș, primar interimar al municipiului Baia Mare, dar și alte personalități din Maramureș.

În cadrul evenimentului, Mihai Ropan a fost învestit în funcția de președinte al Organizației Județene Maramureș a PNCR. Discursul său a evidențiat nevoia de a crea oportunități în România, astfel încât românii să-și poată urma visele acasă, nu în țări străine.

„De ani de zile ni s-a spus că nu se poate, că nu acum sau că nu vor alții, din afară. Sunt aici pentru a da mărturie că se poate, că acum e momentul și că nu mai putem asculta de ce spun alții, ci trebuie să ne facem propriul rost. Am 35 de ani, am un copil de 9 ani, și vreau să crească, să învețe și să își facă un rost aici, în România”, a spus Mihai Roman, președinte interimar PNCR Maramureș.

„Azi, acum, în Maramureș, punem o piatră de temelie unui proiect politic care va aduce modernizare și prosperitate României. Pentru români, Maramureșul reprezintă locul unde se agață harta în cui. Pentru noi, maramureșenii, Maramureșul înseamnă acasă. Ca orice casă, o dorim curată și atrăgătoare pentru toți cei care doresc să se bucure de ospitalitatea și tradițiile noastre. Dorim ca împreună să aducem prosperitate acasă, în Maramureș, astfel încât copiii să nu-și mai plângă de dor părinții plecați la lucru în străinătate. Dorim ca împreună să devenim un etalon al PNCR, precum și o voce răsunătoare care va zgudui pozitiv actuala clasă politică a județului Maramureș”, a mai spus acesta.

Europarlamentarul Cristian Terheș, președintele PNCR, a accentuat importanța credinței și acțiunii pentru remodelarea societății românești. Având ca fundament crezul creștin că „Totul este cu putință celui ce crede”, președintele PNCR a evidențiat necesitatea ca această credință să se materializeze prin fapte concrete, antrenându-se într-o mișcare de renaștere națională, conservatoare și suveranistă.

Subiectul alegerilor europarlamentare din 2024 a fost un punct central al discursului, europarlamentarul Terheș subliniind rolul crucial al acestora în determinarea viitorului României în cadrul Uniunii Europene.

„Dacă de la Bruxelles o să se spună că bărbatul care se pretinde femeie e femeie, nu o să ai ce să mai faci în România. Dacă de la Bruxelles nu se pune stavilă acestui curent neomarxist care disprețuiește omul cu drepturile sale și libertățile sale fundamental inalienabile, nu vei mai avea ce face în România”a declarat Cristian Terheș.

Referindu-se la politicienii români, Cristian Terheș a spus că aceștia „au obligația morală și legală de a pune interesul românii și a românilor pe primul loc”.

Andrei Buda

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Liberalii din Timiș afirmă că liderul judeţean al PSD a încălcat grav protocolul dintre cele două formaţiuni

Liberalii timişeni îşi afirmă susţinerea faţă de liderul judeţean al formaţiunii, Alin Nica, preşedinte al Consiliului Judeţean, şi adaugă că vor câştiga şi de această dată alegerile locale din judeţ.

Iohannis, secretar general al NATO – rezultatul unei strategii premeditate și coordonate

Încă din 2021, se vorbește despre o posibilă candidatură a președintelui Iohannis la funcția de secretar general al Alianței, lucru ce confirmă o rațiune strategică ce sprijină această decizie. Nu lansează nimeni în spațiul public astfel de informații, ce au fost ulterior perpetuate în 2022 și 2023 fără să aibă un fundament.