fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘO actriţă de la Teatrul German din Timişoara a fost rănită pe...

O actriţă de la Teatrul German din Timişoara a fost rănită pe scenă, după ce un decor s-a prăbuşit peste ea în timpul unui spectacol

Publicat în

spot_img
spot_img

O actriţă care juca pe scena Teatrului German din Timişoara, duminică seară, a fost rănită, după ce un decor din lemn a căzut peste ea, femeia fiind transportată la spital. Decorul era susţinut de doi bărbaţi, şi ei fiind accidentaţi, dar care nu au fost transportaţi la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal.

”La data de 04.02.2024 , în jurul orei 20:12,.poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Mărăşeşti din Timişoara, la Teatrul German, o persoană a fost rănită”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor şi asigurat de doi bărbaţi a căzut şi a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

De asemenea, au fost accidentaţi şi cei doi bărbaţi care susţineau panoul, însă aceştia nu au necesitat transportul la spital.

”Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui incident”, a transmis IPJ Timiş.

Pe scena Teatrului German din Timişoara se juca spectacolul Livada de vişini de Anton Cehov.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Liberalii din Timiș afirmă că liderul judeţean al PSD a încălcat grav protocolul dintre cele două formaţiuni

Liberalii timişeni îşi afirmă susţinerea faţă de liderul judeţean al formaţiunii, Alin Nica, preşedinte al Consiliului Judeţean, şi adaugă că vor câştiga şi de această dată alegerile locale din judeţ.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.