fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEProfesorul Sorin Radu, reales rector al Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu

Profesorul Sorin Radu, reales rector al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Profesorul Sorin Radu a fost reales pentru următorii cinci ani în funcţia de rector al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), cu 90,5% din voturi, fiind singurul candidat pentru această funcţie.

Sorin Radu spune că doreşte în acest mandat, ca ULBS „să devină o universitate europeană ca bune practici şi etică universitară.”

La scrutinul care a avut loc luni, au participat 84,1% din cei cu drept de vot, ceea ce înseamnă 550 de persoane din 654.

În programul său managerial, rectorul ULBS, Sorin Radu, a evidenţiat atât punctele tari, cât şi cele slabe ale universităţii sibiene. Spre exemplu, rectorul Sorin Radu arată că „ULBS este o universitate cu „grad de încredere ridicat”, obţinut în urma evaluării instituţionale din anul 2021″, însă aici există „un număr relativ redus de programe în limbi străine”.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel