fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SATU MAREArest preventiv pentru doi traficanţi de droguri prinși în flagrant în orașul...

Arest preventiv pentru doi traficanţi de droguri prinși în flagrant în orașul Tăşnad

Publicat în

spot_img
spot_img

Doi traficanţi de droguri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au fost prinşi în flagrant delict, pe o stradă din oraşul Tăşnad, după ce au vândut 50 de grame de droguri pentru 10.000 de lei, informează, miercuri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Satu Mare.

Potrivit sursei citate, cei doi au fost reţinuţi pentru infracţiuni de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„Măsura a fost luată după ce inculpaţii au fost prinşi în flagrant pe o stradă din oraşul Tăşnad, după comercializarea unei cantităţi de aproximativ 50 grame de substanţă cu efect psihoactiv (2 MMC), pentru suma de 10.000 lei. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului aparţinând unuia dintre inculpaţi au mai fost descoperite 30 grame de substanţă cristalină (2 MMC), ambalată în 4 plicuri cu închidere tip ziplock şi suma de bani încasată de la cumpărător. Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă”, precizează DIICOT.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus, miercuri, arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare.

Acţiunea a beneficiat de jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel