fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăVREMEACod galben de inundații în nordul țării

Cod galben de inundații în nordul țării

Publicat în

spot_img
spot_img

Hidrologii au emis un Cod galben privind depăşirea cotelor pe râuri din din nordul ţării.  

Codul galben hidrologic este valabil până la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică.

„Astfel începând de mâine, 8 februarie, ora 6:00, până sâmbătă, la miezul nopţii, există riscul depăşirii cotelor de atenţie pe râurile din bazinele hidrografice: Tisa – pe sectorul aferent staţiei hidrometrice Valea Vişeului, Vişeu, Iza, Lăpuş (judeţul Maramureş) şi Tur (judeţul Satu Mare). În acest interval se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri”, au transmis hidrologii.

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel