fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBATânără de 18 ani din Timiș, rănită la Arieșeni într-un accident cu...

Tânără de 18 ani din Timiș, rănită la Arieșeni într-un accident cu un ATV

Publicat în

spot_img
spot_img

O persoană s-a răsturnat sâmbătă cu un ATV într-o râpă din zona Arieşeni, suferind un traumatism la coloana vertebrală.

Şeful Serviciului Judeţean Salvamont Salvaspeo Alba, Cristian Niţescu, a informat că salvamontiştii punctului de lucru de la Arieşeni au intervenit sâmbătă în sprijinul unei persoane implicate într-un accident cu ATV-ul în zona Arieşeni – Vârtop.

Potrivit acestuia, persoana accidentată a fost scoasă din râpă de salvamontişti şi predată unui echipaj SMURD.

Victima a suferit un traumatism la coloana vertebrală, în zona lombară.

Persoana este o tânără de 18 ani din judeţul Timiş.

La Arieşeni se desfăşoară sâmbătă şi duminică „Serbările zăpezii”.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".