fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARA7 oameni evacuaţi şi 11 gospodării inundate în zona Orăștie

7 oameni evacuaţi şi 11 gospodării inundate în zona Orăștie

Publicat în

spot_img
spot_img

Unsprezece gospodării au fost inundate, în judeţul Hunedoara, la Orăştie, în urma ploilor puternice, iar 7 persoane, printre care şi un copil, au fost evacuate din calea apelor.

”35 de pompieri cu 10 autospeciale din cadrul subunitatilor Orăştie, Deva şi Hunedoara acţionează pentru înlăturarea efectelor negative produse de precipitatiile abundente din ultimele ore. Prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 au fost anunţate până la această oră,  11 gospodării  inundate în municipiul Orăştie,  pe strada Plantelor şi în zona gării”, a transmis ISU Hunedoara.

Pentru 7 persoane, printre care şi un opil, s-a luat hotărârea de evacuare din casele ameninţate de ape. 

”Pompierii militari au evacuat în siguranţă persoanele aflate în pericol, acestea fiind transportate  cu un microbuz  spre un centru pus la dispoziţie de către Primăria Municipiului Orăştie”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel