fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARATraficul rutier la coborârea de pe autostrada A1, la Geoagiu, a fost...

Traficul rutier la coborârea de pe autostrada A1, la Geoagiu, a fost închis | DN 7, inundat din cauza ploilor abundente

Publicat în

spot_img
spot_img

DN7 a fost inundat, din cauza ploilor abundente, între Orăştie şi Aurel Vlaicu, în judeul Hunedoara, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis închiderea coborârii de pe autostrada A1, în zona localităţii Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

”La data de 13 februarie 2024, în jurul 08:30, la km 357, intersecţia DN 7 cu breteaua de urcare pe A1, în urma unor ploi  abundente, râul Romos s-a revărsat  pe o porţiune de aproximativ 2 km. La această oră  traficul rutier este restricţionat şi se desfăşoară alternativ pe un singur sens, urmând  a fi reluat în jurul orei 16:00”, a transmis IPJ Hunedoara. 

La faţa  locului  se află poliţiştii rutieri care dirijează  traficul  rutier şi  reprezentanţii ISU Hunedoara.

ISU Hunedoara anunțase inițial că traficul pe DN 7, între Orăştie şi Aurel Vlaicu se desfăşoară cu dificultate, din cauza precipitaţiilor abundente înregistrate în ultimele ore. În acest sens, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  a dispus închiderea  coborârii de pe autostrada A1, în zona localităţii Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

La faţa locului se află reprezentanţi ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara  şi ai Secţiei de Drumuri Naţionale .

Ioana Pop

Articole recente

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

Expoziţia „Samurai. Legendele Japoniei”, vernisată miercuri, în premieră naţională, la Muzeul Naţional Brukenthal

Cu prilejul vernisajului a fost lansat primul catalog despre samurai, la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.

Mai multe articole de același fel