fbpx
6.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘCandidat la obţinerea permisului de conducere, prins la volan sub influenţa substanţelor...

Candidat la obţinerea permisului de conducere, prins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de 33 de ani, care susţinea examenul pentru obţinerea permisului de conducere în Timişoara, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprit în trafic de poliţişti şi s-a constatat că se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.

”Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control, pe o stradă din Timişoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, în calitate de candidat în vederea obţinerii permisului de conducere pentru categoria B. În urma testării acestuia cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, a anunţat, miercuri, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, a precizat sursa citată. 

Ioana Pop

Articole recente

Femeie reținută de Poliție, după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane în spatele Gării din Arad şi nu a...

O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută și este cercetată pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjén: Sărbătoarea „Pâinea Maghiarilor” semnifică unitatea naţiunii

Evenimentul de deschidere a programului "Pâinea Maghiarilor - 15 milioane de boabe de grâu" a avut loc în Comuna Căpleni din judeţul Satu Mare.

Daniel I. Iancu: ”Îmi place să fiu înconjurat de cărți”

Cine este Daniel I. Iancu, scriitorul reclamat că deține prea multe cărți? Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai dragi colaboratori ai Știrilor Transilvaniei, vă invităm să-l descoperiți în interviul realizat de colegul nostru, Ioan Vasiu.

ÜDVÖZÍTÔ HIT

Sokféle hit van, de csak egy fajta hit üdvözít. Azért van így mert a hit egy közvetítô eszköz. A fizikai világból vett példával élve, a hit olyan, mint a gôz, amely erôt fejt ki, ha megfelelô módon használják; vagy az áram, amely energiát hordoz.

Mai multe articole de același fel

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas