fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVPatronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri are în conducere o brașoveancă

Publicat în

spot_img
spot_img

PEFA promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.

Luni 12.02.2024, a avut loc lansarea oficială a acestui patronat în prezența unor invitați importanți, din mediul privat, guvernamental, instituții de stat, reprezentanți ai Parlamentului, societate civilă și presă. Mai multe detalii despre eveniment găsiți în acest link: https://pefa-ewe.com/2024/01/25/pefa-egalitatea-de-gen-agenda-2030/

Un aspect special pentru brașoveni, este faptul că, una dintre membrele fondatoare ale PEFA este brașoveancă: Alina Paul, proprietara grupului de firme D.O Security. Alina Paul este deja cunoscută în mediul de afaceri brașovean și național, ca fiind o reprezentantă de marcă a sectorului de securitate și o femeie puternică într-un domeniu al bărbaților. Gazda evenimentului a fost o altă brașoveancă, Roxana Mînzatu, secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Evaluarea și Monitorizarea Proiectelor Finanțate din Fonduri Publice și Europene.

bucur să fac parte din acest proiect. Le mulțumesc pentru încredere Andreei Negru, președintele PEFA, Lorenei Stoian, prim-vicepreședinte și Lilianei Aghiorghicesei, vicepreședinte. Împreună cu ele, și cu sprijinul lui Florin Jianu, președintele CNIPMMR, reprezentăm o voce puternică pentru femeile de afaceri. CNIPMMR este singura organizație patronală reprezentativă la nivel național pentru IMM-uri.

În încheiere doresc să îi mulțumesc, personal, Roxanei Mînzatu, care, pe lângă suportul moral și de expertiză, a făcut posibilă lansarea acestui patronat în Palatul Victoria. Acest lucru transmite clar intențiile noastre serioase, dar ne și onorează.”, a declarat Alina Paul, vicepreședinte PEFA.

Brașoveanca Roxana Mînzatu, secretar de stat la cabinetul Primului Ministru al României este o susținătoare a mediului de afaceri și a implicării femeilor în societate și în viața publică.

“După cum am tot spus, sunt o brașoveancă mândră și o susținătoare a mediului de afaceri. De data aceasta am bucuria de a sprijini o organizație în cărei conducere se află și o brașoveancă. Alături de echipa mea, am facilitat, cu mult drag, desfășurarea evenimentului în Palatul Victoria. Felicitările mele Alinei și colegelor ei pentru această inițiativă. Le doresc succes!”, a declarat Roxana Mînzatu, secretar de stat.

Ioana Pop

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel